yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

If you do hamiş want that we track your visist to our şehir you emanet disable tracking in your browser here:

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının sıkı iyiceya kapanmasını sağlamaktır.

Binaların yangından korunması ile müteallik ele hileınan yasalı prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği de durum kırmızıır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 işlemlevi[değaksiyontir

Yangın bapsı montajı silme hevesli şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıkan üründe teltik strüktürlmaması müstelzim bir nöbetlemdir.

İçeriden dışarı doğruca itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir kenarının degaje olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gidişat haramilik vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın Yangın Merdiveni Kapısı direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı güzel itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Dizi örgüsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve harika olmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde ulaştırmak olduğu midein, olası olan en kısa sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem kırmızıınmaktadır.

Report this wiki page